Followers

Monday, 9 September 2013

Salam Kembali


Assalamualaikum..

Alhamdulillah, akhirnya tergerak jugak jari jemari ni untuk menaip kan... makan masa berbulan jugak la untuk kembali menulis di belog ni. jangan kata sawang, habuk ke sampah... lalang , hutan pun dah naik ni. lama tak terjah ke belog sendiri. macam2 ada. huwaaaaa lepas ni kena sibuk bersih kan segala mender ni semua. nak kembali bertapa kat sini kan.

Akhirnya kekuatan diri telah kembali... berkat sokongan dari semua. tima kasih untuk korang. mesej2 prihatin dan sokongan. sangat2 menghargai. ambil masa yang agak lama untuk aktif kembali. tak sabar nak berceloteh macam dulu.

Kehilangan yang tersayang memang menyakitkan.. sangat2 terasa asing n alone. tp apa boleh buat. hidup harus diteruskan. kan kan kan. nak lupakan segalanya dan anggap semua tu adelah kenangan yang terindah. mendoakan dari jauh lebih baik dari meratap....

Lupakan soal kesedihan... okeh i'm BACK!!!!!!!!!!! korang... rindu sangat2. hihihihi rindu nk bertyping, nk upload picture... nk baca komen2 korang...  kan kan kan. lurve u guys.... sayang semua. 

rasa kekok nak menaip. blur kejap. kihkihkih 
cukup la. short update dulu. esok kiter panjang2 kn erk. 
tenq for read n ur supportive... really appriciate.

salam sayang dari the "new" Krisz Hanna 
mmmmmuackkks. 

nak senyum je lepas ni :-)  ^__^




22 comments:

  1. hidup perlu di terus kan sis..menulis lagi reka entry baru..you can do it hihihi

    ReplyDelete
  2. kena selalu update ni. nanti tak kekok nak menaip balik.hehe

    meow singgah sini dan follow ya. hehe
    jum singgah blog meow meow ^_^

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan
    jemput datang ke blog saya ye

    =)

    ReplyDelete
  4. Macam best jer ni.

    done follow you

    ReplyDelete
  5. hye2... jom follow dayat balik.. InsyaAllah allah menolog awak balik :)

    ReplyDelete
  6. lama x update ti kena kemas lagi blog ni..hehe

    ReplyDelete
  7. byakkan sabar.. allah tahu yg terbaik utk kita..insya allah

    ReplyDelete
  8. Salam..
    selamat berkenalan.. jom follow blog saya
    http://iqsha-shop.blogspot.com/

    ada jual kelengkapan baby, toto n beg deuter. =)

    ReplyDelete
  9. Hye hye hye..jomlah visit & follow blog saya http://mommysuci.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. done follow.
    nice sharing :-)
    come visit n follow my blog

    http://cikhafizahnurani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. info yg menarik. ijin nyimak

    ReplyDelete
  12. allhamdulilah jika sudah baik , salam kenal ya kaka :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.. lama jugak tak datang menjenguk ke sini.. lama tak update kan.. kita pun busy tak boleh nak blog walking selalu :D .. pape pun moga happy selalu :D

    ReplyDelete
  14. hai dear, salam pekenalan..

    banyakkan bersabar & sedekahkan alfatihah..kehilangan orang yang tersayang memang sesuatu yang menyakitkan tapi kita perlu redha.. sebab semua dalam hidup adalah pinjaman dari Allah semata :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum & salam sayang
Sila tinggal kan komen anda
Kalau suka sila Like
-thanks singgah sini, jemput datang lagi yer.
mmuaacksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...