Followers

Friday, 1 February 2013

Tambah Follower, jom!!


Assalamualaikum.....

korang buat apa petang2 jumaat nie? dah lunch ker? aku? erghhhhh *sendawa! huhuhu tak senonoh tol kan... alhamdulillah menu ary ni adelah sambal daging dengan petai + Ikan bakar + sap sayur bayam  + sambal sardin. menu agak tonggang langgang tapi semestinya ianya mengenyangkan. hehehehe 

tak de paper nak bebel dah ary ni, just nak sembang2 kosong jer.. tengah kekenyangan nih tetiba dapat satu idea. terasa nak do something. ehmm xde la menarik pun, just suka2. sambil2 dapat bantu blogger baru macam aku ni. ini bukan lah contest okeh. biasa2 saja.

mai nak habaq... before this adelah jugak yang komen or email kat aku kan.. antaranya tanya pasal, macam mana nak tambahkan follower , nak cari follower or bla bla bla bla... lebih kurang sepuloh email cam tu. maaf yer, ahkak tak pandai nak print screen.. so tak boleh nak showing email2 tue. nanty nak blajar dulu. so slow~` sedih!!

Atas inisiatif dan kerpihatinan aku ni, aku rasa cam nak membantu la... MACAM MANA? okeh aku boleh la tolong tingkatkan follower/viewer untuk korang *fokus lebih kepada blogger baru , yang dah beriban tu nak join pun boleh ajer, dialukan. huhuhuhu sama2 la kita naikkan rating ya. insyaallah. hanya satu  benda jer yang u olls kena buat... senang ajer! 

' JADI PENGOMEN TEGAR KAT MY BELOG '


mudah kan.... APA YANG AKAN KORANG DAPAT? 


1. Jadi jiran my belog - LINK blog korang akan tersenarai sebagai blog list aku selama 3 bulan. kalu korang keep intouch baik punya, mungkin selama2 nya. hihhihi

2. Entry pasal belog korang - untuk empat pengomen / tukang komen tegar : aku akan buat entry pasal belog korang dan share kan entry tu kat laman sosial seperti my facebook/my group/my page or anything la. lebih kurang macam promo la u olls punya belog.

Cam ne okay tak? senang ke kan.. aku tak mintak paper pun, just jadi tukang komen tegar kat my belog. tak de pun mintak korang buat entry pasal my belog.


TAPI,,,, KALU BUAT ENTRY PASAL MY BELOG, itu BONUS la..

jangan lupa TAG aku taw & bagitaw ya.. hehehehe sekiranya entry itu berjaya menarik perhatian aku, aku akan senaraikan belog korang kat MY FEVERET BLOG LIST. up sikit la kan sebab feveret blog tu just senarai untuk blogger2 hebat jer... tak nak ker? fikir kan fikir kan muhahahahaa

saper yang nak join, join la.. tak de paksaan dan halangan. niat utama adelah nak bantu blogger2 baru macam aku untuk tingkatkan diorang punya follower je.. aku paham pasaan orang2 baru ni, dulu aku pun terkapai2 gak.. buat macam2 perkara nak tambah viewer. hehehehe wah cakap macam sekarang follower tu dah BERIBU kan? padahal sikit ajer.. tak pe, tak salah kan kita membantu.. 

Bila mula? tak kisah, bermula dari hari ni pun boleh.... yang penting aku akan letak list belog korang pertengahan or penghujung bulan FEBRUARI nanti. so tunggu apa lag, mula kan la.

insyaALLAH moga niat baik ini akan ada la benefitnya kan.. yang blogger2 lama nak join pun boleh.... dialukan semua nya... okehhh itu ajer, semoga akan ada feedback yang baik & positif ler dari korang semua.
peace !!

18 comments:

  1. Dr. Aisyah : salam perkenalan... thankss ya, jgn lupa jadik pengomen tegar saya hehe

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam blogger, saya pun nak join yer.

      Delete
    2. salam Ahmad... silakan join, dialukan hehehe

      Delete
  3. Hi, Nice to meet you... I'm new too and this is really interesting to me..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye LuLa nice to meey you 2..
      :-) thankss

      Delete
  4. Replies
    1. :-)
      QasehnyaRania always support me.. i know that hehehe

      Delete
  5. Replies
    1. Emaa Hasnah : salam perkenalan juga... selamat join ya !!

      Delete
  6. Wah kempen polow polow ni best jgk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waiman : kan best kan? jom join wif me...

      Delete
  7. singgah dan follow nice belog dear :) please follow mine back .. http://lovelyguccigucca.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. nice! singgah dan follow :D http://www.cahayaizzati.com

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan..from usm??kos ape sis?

    ReplyDelete
  10. pakai ni .. laju gile die add follower twitter and fb... like pun boleh..

    http://admf.co/?QI5OGI3

    ReplyDelete

Assalamualaikum & salam sayang
Sila tinggal kan komen anda
Kalau suka sila Like
-thanks singgah sini, jemput datang lagi yer.
mmuaacksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...