Followers

Tuesday, 27 November 2012

wish me luck!



helllo , assalmualaikum, apa khabar, salam malam rabu u ollssss....
seyes nervous gegiler nih menaip.. *hover kan?? kih kih kih kih


betul, tak memain nih. besok! besok! besok!

i ade midterm u ollss... "*ala midterm je pun, gelabah x tentu pasal"
mesty kowang think or terdetik nak cakap cam tu kan? i taw la u olss huhh 
hehehehe gurau jer, xkisah la nak cakap apa pun. hope u olls wish me luck for 2morrow erk. 
doakan yang aku boleh menjawab & menggorang dengan baek.
yes, menggoreng itu penting.. baru lah i punya page / kertas tu banyak helai hahahaha

hope sangat dis subjek i boleh skor dengan cemerlang nya. My feveret subjek nih.
 KOMUNIKASI - PERHUBUNGAN AWAM
suker study subjek ni, tapi note baru sentuh semalam...cam ner? kategori suker ker?
one more, belum habis khatam lagi study, tapi ade haty mau update blog bagai kan? 
pastu mintak wish ler... *sungguh x tahu malu hehehehehe
xkisah cakap la apa pun, betul2 kalut dah ni....

ok dah cukup..esok kiter continue2 lagi lah yer...
semoga hari2 korang juga akan diberi keberkatan.
sama2 lah kita menempuhi hari esok. insyaALLAH.....amin amin amin

bubyeee wasssalammm for my readersss

*semoga aku rajin study & cepat pick up!
last minutes! last minutes! 
tabah & redha 
chayok! chayok!
fighting KH!
GO GO goreng


Mesej kemanusiaan : SAVE THE GAZA



2 comments:

Assalamualaikum & salam sayang
Sila tinggal kan komen anda
Kalau suka sila Like
-thanks singgah sini, jemput datang lagi yer.
mmuaacksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...