Followers

Saturday, 29 December 2012

AZAM TAHUN BARU 2013

Assalamualaikum... dan salam tahun baru,

Lagi baper hari, baper jam, baper minit, dan lagi baper saat jer nak masuk tahun baru 2013 kan. Syukur alhamdulillah kita masih dipanjang umur untuk menikmaty hidup kat dunia yang serba meminjam ni. amin.

Bila masuk tahun baru, memang tak kan boleh lari dari pertanyaan mengenai AZAM TAHUN BARU. ye idok?? persoalannya, azam tahun lepas dah settle kan? bereh dah ker? hahahaha renung-renungkan.

ding ~~ ehsan dari hincik Google

Azam Krisz Hanna dis year adelah copy paste daripada azam tahun lepas.. hukhukhuk continue lagi lah yer azam taun lepas punyer.

1. Kurangkan online shopping 

2. Nak kurus dan sihat 

3. Nak jadi seorang yang rajin menyapu sampah 

4. Nak improve kan English

Ni antara antara azam tahun lepas yang tak settle lagi..alhamdulillah yang lain okay sudah. untuk dis year, ade pertambahan azam sikit. tahun baru mesty mood pun kena baru kan?? dengan ini mengumumkan Azam / wishlist tahun ini adalah......................... tadaaa ~~~

5. Nak jadi best student untuk final semester

6. Nak carik kejer yang best

7. Nak Handpone baru

8. Nak pakai keter Honda City

9. Nak Kawen!!!

berharap semoga azam / wishlist di atas tercapai lah.. mendoakan jugak somoga insan bernama Azam datang dalam hidup, ehhh?  ahaksssss baru leh bleh tunaikan part azam yang last tu kan? hahahaha mengarut!!#%#%

so, azam korang tahun ni apa? copy paste jugak ker macam saya? opppssss!!!! hehehe


selamat tahun baru korang,,!!
have a great fabulous year ahead
amin.





17 comments:

  1. semoga azam tahun baru dapat dikecapi . Amin .

    ReplyDelete
  2. nak sihat jom makan herbalife..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik siti : ade jugak pasang niat nak try..

      Delete
  3. Replies
    1. nurina : insyaallah kalu ade jodoh dan sampai seru.. keinginan setiap orang. hehehe tapi belum ade calon. more tu main2 jer.

      Delete
  4. wahh..dah listkan target utk tahun depan..gudluck..memang patut buat list pun...supaya ada matlamat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, semangat nak masuk tahun baru kan.. hehehe neway thanks ya. wish me luckk

      Delete
  5. Salam Ukhwah..
    bagusnye ade wishlist sendiri

    huhu akak tak pernah ada azam.. (teruk kann)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam sis Nisah Idham..
      sekadar wishlist je akak.. saya ni lalai sikit. ade wishlist atleast tau la matlamat. banyak main kan. hehehe
      eh tak teruk la kak,xde wish list tak bermakna akak xde azam..

      Delete
  6. Replies
    1. azie : itu part yang paling susah nak dibendung. hahahaha

      Delete
  7. heehehe...semoga tercapai semua azam2 tuh yer...selamat berblogging k..

    salam dari
    arepnakbebel.com

    ReplyDelete
  8. Terbaekla azam.Semoga berjaya mencapai azam yang diimpikan.Amin. :)

    ReplyDelete
  9. saya pun nak beli honda jugak.
    tapi nak honda civic type r..huhu

    ReplyDelete
  10. Luqman : insyaAllah... moga2 tercapat tenQ

    Faizura : maceh :-)

    Sha : amin

    Nick : wahh ye ker? cool....

    ReplyDelete

Assalamualaikum & salam sayang
Sila tinggal kan komen anda
Kalau suka sila Like
-thanks singgah sini, jemput datang lagi yer.
mmuaacksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...