Followers

Friday, 28 December 2012

CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'


Assalamualaikum.......


Dengan rasa bangganya saya nak join contest kat atas,,, thankss untuk jiran kiter cik farehah yang tag kiter sehingga telah mencetuskan diri ini untuk ikut serta dalam contest yang best nih. 1st time nak try mender2 cam gi nih.. hohoho mana la taw, ade rezeki kan? dapat skirt u ollsss. kalu menang boleh la melaram habis. harap harap boleh menang la u olls. dah lama mengidamkan skirt2 cantik kat blog norzibeautilicioushouse. saper tak nak kan skirt cantik dari Norzibeautilicious ni? memang meletop dan vouge habis la bila pakai. yang penting kaler kaler die semua sweet-sweet belaka. sesuai dengan cita rasa i is. hehehehe memang lompat lompat la kalu menang kan. sebab nya, skirt kat kat sini memang awesomee!! 

 korang taw tak cam ne nak join? jok ler try sesame. ade rezeki, mana taw menang. 
meh nak citer ngan lebih mendalam lagi,,, scroll bawah yer u ollsss 


klik sini untuk taw selanjutnya


Ini adelah syarat syarat penyertaan nya. simple dan senang ajer,,,,


Syarat-syarat Am :
1) Mempunyai blog, bukan GA blog
2) Warganegara Malaysia , menetap dan beralamat Malaysia.

Syarat Penyertaan:
1) Follow blog Norzi Beautilicious House (nyatakan follower ke berapa di entry)
2) Follow Blog NORZI FOODILICIOUS HOUSE (nyatakan follower ke berapa di entry)
3) Like page FACEBOOK NORZI (nyatakan klik like ke berapa di entry)
4) Buat satu entry CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'
5) Ambil gambar di atas dah letakkan pada entry , linkkan ke entry  ini.
6) Sila tag rakan anda sekurangnya 2 orang , jika lebih bonus.
7)Tinggalkan jejak entry anda di bawah entry ini, tunggu link anda di approve.


Tarikh mula : 23 Dis 2012
Tarikh tutup : 25 Jan 2013; 12 malam
Keputusan : 28 Jan 2013



 Pemenang:
1) 3 orang pemenang akan dinilai secara rawak
2) Hadiah setiap seorang akan mendapat sehelai skirt (3 blogger akan dipilh)
3) Pengeposan pada 29 Jan 2012 setelah mendapat maklumat penghantaran.



Now, KH nak tag kat blog yang  hangat dan terunggul di abad ini : 









5 comments:

  1. alarhhh..acik x da fb..
    so x leh la nk join..

    ReplyDelete
  2. ala baru nak ajak joink,
    ramai2 mesty meriah kan...
    :-).

    ReplyDelete
  3. good luck..
    follow dari segmen yg sama ..
    salam kenal dari ciksu ;)

    http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  4. Q R : salam kenal jupak.thanks ya, agak2 kte dua dpt x?hehe

    ReplyDelete
  5. najihah datang dr contest y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum & salam sayang
Sila tinggal kan komen anda
Kalau suka sila Like
-thanks singgah sini, jemput datang lagi yer.
mmuaacksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...